Potenciál a obmedzenia udržateľnosti podnikania na Slovensku - Tóthová, Alena, 1968-
Úsilie podnikov o dosiahnutie dlhodobého úspechu by malo byť podporované najmä národným prostredím. Potenciál pomoci udržateľnosti podnikania na Slovensku.