Spotreba materiálu v hlavných mestách krajín Vyšehradskej štvorky - Barilová, Barbara, 1997-
Porovnanie domácej materiálovej spotreby v hlavných mestách krajín Vyšehradskej štvorky a zisťovanie existencie, či neexistencie korelácie medzi výškou spotreby a výškou priemernej mzdy. Spôsob, akým riadenie materiálového toku a jeho optimalizácia pomáha zmierniť dopad výrobného priemyslu na životné prostredie.