Electromobility, Circular Economy, Structural Effects of Automotive on the Economy of the Slovak Republic, Science, Research and Their Barriers in the Automotive Value Chain - Ochotnický, Pavol
Trendy štrukturálnych vplyvov elektromobility na ekonomiku SR a potenciál odpadov pre obehové hospodárstvo. Špecifiká obehového hospodárstva v automobilovom priemysle, hlavné faktory a dôsledky technologických zmien na ekonomiku SR. Cirkulárna ekonomika v automobilovom priemysle.