Vplyv ochranných obchodných nástrojov na zahraničnoobchodné vzťahy EÚ s USA - Juhás, Henrich, 1995-
Vplyv nástrojov EÚ na ochranu obchodu v podobe antidumpingových ciel, zavedených proti dovozu tovaru z USA na zahraničnoobchodné vzťahy týchto krajín s prihliadnutím na vyhodnotenie fungovania týchto nástrojov.