The Concept of Sustainable Development and Its Application Within V4 Capitals - Vávra, Michal, 1996-
Hlavným cieľom článku je identifikovať súčasný stav aplikácie metodiky trvalo udržateľného rozvoja naprieč hlavnými mestami V4 s následnou identifikáciou dopadov v environmentálnej, ekonomickej, technologickej a sociálnej oblasti.