Nová paradigma organizácií - Vypušťáková, Zora
V časoch, keď tlak na výkon, napätie a stres v dôsledku nastavených cieľov, alebo plnenia projektov sa stáva na pracoviskách akousi normou, natíska sa otázka, či existuje iná cesta, ako transformovať firmy a organizácie.