Problémy vývoja slovenskej ekonomiky v druhom polroku 2022 - Strážovská, Helena
Ekonomické otázky sú nám všetkým blízke, sú to otázky našej budúcnosti. Naša ekonomika každoročne podlieha zmenám, ktoré sú zamerané na zlepšenie ekonomických procesov, no nie vždy a nie všetky sú nám po chuti a zefektívňujú náš život.