Získavanie spätnej väzby zverejňovaním príspevkov golfistiek na sociálnej sieti Instagram - Malíčková, Lucia, 1988-
Sociálne siete ako silný nástroj marketingovej komunikácie. Analýza troch profilov rôznych golfististiek počas roka 2022.