Výzvy na rumunskom e-commerce pre slovenských exportérov - Petrovič, Marek, 1992-
Výzvy a príležitosti pre slovenských exportérov v rumunskom e-commerce prostredí. Rumunský e-commerce z pohľadu komparácie s inými trhmi exportu. Kvalitatívne aspekty pre online vstup na rumunský trh. Vývoj rumunského e-commerce.