Systémové hodnocení kvality péče a služeb: inspirace z oblasti paliativní péče - Žáčková, Lucie
Vybrané prístupy k systémovému meraniu kvality paliatívnej starostlivosti v zahraničí (USA, Austrália a Belgicko), ktoré by mohli byť inšpiratívne, v pozitívnom aj negatívnom zmysle, pre slovenské prostredie nielen na poli paliatívnej starostlivosti, ale prenesene aj pre oblasť sociálnej starostlivosti a služieb, kde sa systémové meranie kvality začína rozvíjať.