Vnímanie udržateľnosti z pohľadu spotrebiteľov generácie Z - Popovičová, Dominika, 1997-
Význam zodpovedného správania spotrebiteľov z hľadiska udržateľnosti a identifikácia spotrebiteľského správania mladých ľudí generácie Z. Udržateľnosť, zodpovedný spotrebiteľ a jeho udržateľné správanie, trendy spotrebiteľského správania.