Vplyv pandémie COVID-19 na automobilový priemysel na Slovensku a využitie virtuálnych kryptosietí - Ballová, Martina, 1985-
Vplyv koronavírusu na automobilový priemysel v Slovenskej republike, ktorý predstavuje 50 % priemyselnej výroby. Analýza účtovnej závierky štyroch významných automobiliek ako sú Volkswagen, Stellantis, KIA, Jaguar Land Rover. Zmeny v tomto odvetví spôsobujú zmeny v ekonomike krajiny a je dôležité ich celkovo pozorne sledovať. Analýza účtovnej závierky jednotlivých automobiliek. Predmetom analýzy sú prevádzkové výnosy, prevádzkové náklady, zásoby, mzdové náklady, zisk pred zdanením a zisk po zdanení. Spoločnosť Volvo oznámila výstavbu nového závodu na výrobu automobilov na Slovensku.