Small Modular Reactors as an Advanced Technology for Industry Decarbonization and Increase of Energy Security of Slovakia - Štuller, Pavol, 1975-
Aplikácia malého modulárneho reaktora (SMR -Small Modular Reactors) a jeho prínosy pri zvyšovaní energetickej bezpečnosti krajiny a dosahovaní cieľov dekarbonizácie priemyslu. Zdôvodnenie aplikácie SMR v podmienkach Slovenskej republiky.