Current Geopolitical Changes and Challenges in International Business - Yehorova, Yuliia, 1978-
Analýza súčasných geopolitických zmien, na ktorých je do značnej miery závislý rozvoj medzinárodného obchodu a stav svetovej ekonomiky. Dôsledky vojenského konfliktu na Ukrajine pre svetovú ekonomiku a medzinárodný obchod.