Hodnotenie kancelárskych priestorov pre zlepšenie podnikateľských aktivít v službách - Andrejovský, Pavol, 1975-
Vlastné hodnotenie budov podľa vytypovaných štandardov, pričom spracované kritéria podľa prieniku vybraných certifikačných systémov môžu napomôcť správcom, majiteľom budov, ako aj realitným kanceláriám pri stanovení ceny nájmov v konkurenčnom prostredí s cieľom odlíšiť sa ponukou pre potenciálnych záujemcov. Takto môžu kancelárie, v ktorých ponuky nájmov sú dostatočné, získať konkurenčnú výhodu pri poskytovaní realitných služieb.