Maloobchod v tendenciách zmien - Rešetnikova, Irina
Súčasné obdobie prevádzkovania obchodných aktivít je poznačené v ostatných dvoch rokoch nielen vplyvom pandemického obdobia a s ním súvisiacich opatrení, ale aj eskalovaním vojnového konfliktu na Ukrajine a nadväzujúcou energetickou krízou. V rámci predloženého príspevku sústredíme pozornosť na modifikáciu obchodných činností v zameraní na maloobchod Slovenska a Ukrajiny.