Applied Multi-criteria Model of Game Theory on Spatial Allocation Problem with the Influence of the Regulator - Čičková, Zuzana, 1978-
Originálny model priestorovej súťaže, využívajúcej teóriu hier. Jej efektívnosť spočíva v súťažnom charaktere načrtnutej situácie. Výsledky modelu slúžia ako informácia pre rozhodovanie pre konečné rozhodnutia o alokácii operácií spoločností, nákladoch na finančné dotácie, alebo nákladoch na reklamné kampane.