The Impact of the Economic and Covid-19 Crises on the Visegrad Group Countries - Michňová, Mária, 1996-
Vývoj jednotlivých ekonomických ukazovateľov, ktoré sú kľúčovými aspektmi hodnotenia ekonomiky krajín v kontexte medzinárodného porovnania a konkurencieschopnosti. Prostredníctvom medziročných zmien sledovanie vývoja ukazovateľov, ako hrubá pridaná hodnota, celková zamestnanosť a odpracované hodiny v posledných dvoch krízových obdobiach. Porovnanie vplyvu hospodárskej krízy a krízy COVID-19 na uvedené ekonomické ukazovatele a produktivitu práce v krajinách Vyšehradskej štvorky.