Green Brand as a New Pattern of Energy-efficient Consumption - Chygryn, Olena
Systematický prehľad vedeckého prostredia zameraného na analýzu obsahu a vlastností vedeckých publikácií zaoberajúcich sa novými trendmi a zákonitosťami v oblasti trvalo udržateľnej spotreby energie. Rozvoj zelenej značky, zeleného marketingu a zeleného povedomia spotrebiteľov.