Centrá zdieľaných služieb v Číne a na Slovensku - Grachová, Dagmar, 1997-
Problematiku SSCs (Centrá zdieľaných služieb) na príkladoch dvoch vybraných krajín – Číny a Slovenska. Motívy pre vznik SSCs na Slovensku a v Číne. Základné makroekonomické ukazovatele Slovenska a Číny (rok 2021). Umiestnenie SSCs v rámci Slovenska a Číny. Vplyv COVID19 na SSCs na Slovensku a v Číne. Podiel automatizácie a robotizácie členov BSCF v roku 2022.