Research and Development in Accounting Units Reporting According to IFRS in the Slovak Republic - Jančičková, Lea, 1996-
Cieľom príspevku je kvantitatívna analýza vykazovania výskumu a vývoja vykonávaného podnikateľskými účtovnými jednotkami v SR, ktoré vykazujú svoje účtovné/finančné informácie podľa IFRS (International Financial Reporting Standards) za roky 2015 až 2020 a zároveň uplatnenie superodpočtu dane z príjmov na výskum a vývoj.