Sustainability Reporting Based on the CSRD Directive - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné atribúty súčasného výkazníctva v SR a EÚ. Charakteristika súčasnej podoby etického minima (legislatíva) o zodpovednom podnikaní. Cieľové zameranie súčasnej legislatívy. Praktická realizácia. Príklady dobrej praxe spoločností podávajúcich správy o správaní CSR/ESG/SDG. Kľúčový výsledok výskumu: Preorientovanie kapitálových tokov smerom k udržateľnejšej ekonomike. Integrácia udržateľnosti do riadenia rizík. Podpora transparentnosti a dlhodobého myslenia.