Corporate Governance & ESG Principles - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné teoretické princípy CG a ESG: Popis princípov Corporate Governance, popis princípov ESG. Parametre ESG. ESG kritériá. Význam ESG, stratégia ESG, ESG & EÚ, rozdiel medzi ESG a CSR, vzťahy medzi ESG a 17 cieľmi trvalo udržateľného rozvoja OSN, iné alternatívne formy etického podnikania v CG.