Vplyv implementácie princípov sociálnej udržateľnosti na nákladovú efektívnosť - Šagátová, Slavka, 1975-
Sociálna udržateľnosť je dôležitou súčasťou zabezpečenia trvalo udržateľného rozvoja podnikov. V širšom kontexte je možné sociálnu udržateľnosť vnímať ako dôležitý parameter, posilňujúci humánny aspekt rozvoja spoločnosti.