Cloud Computing as Digital Technology – Definition, Models and Use in Enterprises - Bednarčíková, Diana, 1996-
Cloud computing (CC) - digitálna technológia Industry 4.0. Prijatie CC vo firmách vedie k digitalizácii a digitálnej transformácii. Teoretické vymedzenie technológie CC a porovnanie jej využitia a prijatia v podnikoch, poukázanie na náklady, poskytovateľov a výhody CC.