Koncept vody v spoločenských a lingvistických súvislostiach - zhodnotenie projektu - Čiefová, Michaela, 1991-
Predkladaný príspevok si kladie za cieľ predstaviť predbežné výsledky interdisciplinárneho projektu mladých vedeckých pracovníkov s názvom Koncept vody v spoločenských a lingvistických súvislostiach, ktorý je počas roka 2022 implementovaný na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Príspevok okrem predbežných výsledkov poukazuje aj na ďalšie vedecké otázky, ktoré v priebehu výskumu boli sformulované, avšak ktorým nebola venovaná pozornosť vzhľadom na časové a rozpočtové možnosti projektu. Riešiteľský kolektív je presvedčený, že realizovaným výskumom významne prispel k rozšíreniu aktuálneho stavu poznania, a úspešne naplnil stanovené výskumné ciele projektu.