Marketing musí dávať zmysel aj v malom podniku - Murin, Viliam, 1994-
Upriamenie pozornosti na význam nielen klasického marketingu, no najmä digitálneho marketingu pre malé podniky. Osobitná pozornosť je venovaná digitálnym marketingovým aktivitám, ktoré v malom podniku nesmú chýbať a mali by mu dávať zmysel.