Digital Development of Slovakia in the Context of Foreign Direct Investment - Bódy, Glória, 1998-
Ako je slovenská ekonomika transformovaná priamymi zahraničnými investíciami v kontexte digitálnej ekonomiky. Vzťah medzi priamymi zahraničnými investíciami a domácimi ukazovateľmi digitálneho rozvoja.