Aktuálne výzvy svetovej ekonomiky - Frívaldský, Marián, 1992-
Zhodnotenie aktuálnych výziev a ich dopadov na svetovú ekonomiku 21. storočia. Dopad pandémie Covid-19 a ruskej agresie na Ukrajine. Možnosti zmiernenia ich dopadov na svetovú ekonomiku.