Conjoint metóda v predaji drevárenských výrobkov. - Chrobák, Marián, 1997-
Využívanie marketingových nástrojov pri predaji nábytkárskeho materiálu. Organizácia a riadenie procesov v podniku. Integrácia podnikových činnosti do jedného celku. Udržateľnosť podnikových procesov z dlhodobého hľadiska. Získavanie informácií o dopyte po produktoch zo strany spotrebiteľov.