Ekonomické náklady súvisiace s násilím – prípad Latinskej Ameriky a Karibiku - Janubová, Barbora, 1991-
Miera kriminality a násilia v štátoch Latinskej Ameriky a Karibiku a jej dôsledky na ekonomické náklady krajín.