Use of Bankruptcy Models in Companies Represented in the Brewing Industry - Kopčáková, Janka, 1994-
Význam sledovania finančného zdravia spoločností. Spoločnosť môže určiť finančné zdravie podniku pomocou rôznych ukazovateľov finančnej analýzy. Článok približuje tri bankrotové modely - Taffler model, the Credit Index and the IN99 Index. Obmedzenia bankrotových modelov. Bankrotové modely v podnikoch pivovarníckeho priemyslu.