Analysis of the Innovation Environment on the Slovak Market - Sotáková, Kamila, 1996-
Analýza inovačného prostredia na Slovensku za sledované obdobie rokov 2001 až 2018. Analýza konkurenčného prostredia podnikov na Slovensku s inovačnou činnosťou. Rastúci záujem podnikov o inovácie.