Postoje nových európskych vlád k imigrácii - Zagoršeková, Natália, 1991-
Zisťovanie, či dochádza k zmenám v migračnej politike krajín Európskej únie, resp. k zmene rétoriky v tejto oblasti, a či sú prípadné zmeny smerom k zjednodušovaniu pravidiel, alebo k ich sprísňovaniu.