Zlepšovanie školiaceho procesu prostredníctvom softvéru Confluence - Bžanová, Klaudia, 1997-
Zamestnanci informačných a telekomunikačných spoločností pracujú vo vysoko pokročilom, modernom a sofistikovanom prostredí, zatiaľ čo PR mnohé spoločnosti pôsobiace v oblasti informačných a komunikačných technológií (IKT) fungujú na základe podobných hodnôt. V tomto článku sa zameriavame na príležitosti ako zjednodušiť proces školenia zamestnancov v danej spoločnosti prostredníctvom riadenia projektov. Budeme používať digitálny softvér na zjednodušenie procesov odbornej prípravy.