Evaluation of Performance in the Selected Industry through Ratio Indicators - Kopčáková, Janka, 1994-
V súčasnosti sú malé a stredné firmy na trhu zastúpené v pomere až do 99 %. V rámci svojej podnikateľskej činnosti by mali sledovať finančnú výkonnosť, aby mohli vedieť správne napredovať, no zároveň včas reagovať na možné hrozby zo strany konkurenčného prostredia.