E-shopy chcú väčší komfort pre zákazníkov - Kapitán, Peter
Kým v zahraničí sa už dnes podiel rýchloobrátkového tovaru predaného online pohybuje na úrovni desiatok percent, na Slovensku sa stále ráta iba v percentách. Na jednej strane to síce ukazuje na istú konzervatívnosť medzi spotrebiteľmi, no na druhej strane je to dôkazom, že v našich podmienkach ide ešte stále o zaujímavý a nenásytný trh. Ukazujú to aj údaje viacerých obchodníkov, ktorých podiel online predaného tovaru v posledných rokoch násobne rástol.