Oceľ - stavebný a spotrebný materiál ako prvok cirkulárnej ekonomiky - Mátel, František
Miera využitia ocele, ako spotrebného a stavebného materiálu v rámci cirkulárnej ekonomiky. Uvedená surovina v dnešnej dobe najlepšie demonštruje príklad úspešného sektora ekonomiky, ktorý možno nastaviť cirkulárne za súčasného znižovania enviromentálnej záťaže a klimatickej stopy.