Šialenstvo s názvom Black Friday - Alenová, Gabriela
Black Friday pravdepodobne netreba nikomu predstavovať. Deň, týždeň, v niektorých prípadoch skoro mesiac plný zliav a ponúk, ktoré zákazníkov nabádajú nakupovať všetko, na čo si pomyslia, ale aj to, čo nikdy nebudú potrebovať. Tento ročník bol aj napriek vysokej inflácií a kríze, ktorá nemá konca-kraja, rekordný.