Informovanie o pracovných podmienkach a podmienkach zamestnávania - Tináková, Eva, 1982-
Zamestnávateľ má voľbu, či poskytne ostatné pracovné podmienky a podmienky zamestnávania vo forme písomnej informácie, alebo ich dohodne v pracovnej zmluve, ako ďalšie pracovné podmienky. Písomnou informáciou zamestnávateľ deklaruje existenciu pracovných podmienok, ktoré uňho platia.