Elaboration of the Marketing Communication of the Middle-Sized Company - Husárová, Patrícia
Hlavným cieľom tohto príspevku bolo vypracovanie súčasnej marketingovej stratégie stredne veľkej firmy na Slovensku, ktorá vyrába a predáva živočíšne produkty, so zameraním predovšetkým na online marketingovú komunikáciu ako kľúčovú súčasť celkovej marketingovej komunikácie spoločnosti. Na účely tohto výskumu boli použité údaje z dotazníkového prieskumu, ktorého sa vo februári 2021 zúčastnilo takmer 500 respondentov.