Sektorová a soutěžní regulace v telekomunikacích ve světle rozhodnutí bpost - Cervanová, Anna
Cieľom tohto príspevku je predostrieť úvahu nad aktuálne uplatňovanými postupmi sektorovej regulácie v oblasti telekomunikácií a súťažného práva - teda toho, akým spôsobom súťažné právo ovplyvňuje tvorbu sektorovej regulácie, aká je úloha jednotlivých regulátorov a kde môže dochádzať k stretom pri uplatňovaní oboch typov regulácie. Cieľom autorov je poukázať na praktické problémy aktuálneho stavu v ČR.