Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2022 - Vanková, Lucia
Daňovým priznaním daňovník deklaruje výšku svojej daňovej povinnosti za príslušné zdaňovacie obdobie. Daňovník je povinný si v daňovom priznaní vypočítať daň sám a uviesť tiež prípadné výnimky, oslobodenia, zvýhodnenia, úľavy a vyčísliť ich výšku. Lehota na podanie daňového priznania. Zmeny v tlačive daňového priznania. Príklad na vyplnenie daňového priznania s výkladom k jednotlivým riadkom daňového priznania.