Pekári varujú pred nedostatkom pečiva - Alenová, Gabriela
Ak vláda Slovenskej republiky nezasiahne proti extrémnym cenám dodávateľov elektrickej energie, ktoré v týchto dňoch dostávajú aj malí a strední pekári, cukrári či cestovinári, hrozí, že na Slovensku bude bezprecedentný nedostatok chleba a pečiva.