The Relationship Between Household Wealth and Financial Vulnerability in the Post-Communist Countries of the Euro Area - Buleca, Ján
Skúmanie vzťahu medzi bohatstvom domácností a finančnou zraniteľnosťou v členských krajinách eurozóny pomocou údajov z European Union Household Finance and Consumption Survey (HFCS).