The Effect of Sanctions on EU-Russia Trade: The Study for 2015 - 2019 - Drapkin, Igor
Sankcie EÚ voči Rusku za narúšanie územnej celistvosti Ukrajiny. Analýza vplyvu sankcií na bilaterálne obchodné toky medzi Európskou úniou a Ruskou federáciou počas rokov 2015 – 2019. Napriek obchodným sankciám EÚ a uvaleným protisankciám zo strany Ruska na konkrétne skupiny komodít, ich vplyv ovplyvnil obchodné toky medzi Ruskom a EÚ vo všetkých sektoroch.