SME se dostávají do popředí. Jejich segmentace je ale oříšek
Malé a stredné podniky (SME) sú považované doslova za základný stavebný kameň nielen českej ekonomiky. Avšak na rozdiel od fyzických osôb či korporátov boli v minulosti bankami často obchádzané. V posledných rokoch sa ale trend obracia a finančné inštitúcie všetkých veľkostí sa práve na SME začínajú stále viac zameriavať. Aký potenciál ale ponúkajú? Práve na túto otázku sa snaží odpovedať štúdia Discovering the Full Potencial of Your SME Banking Strategy: Unleashing Hidden SMEs in a Mass-Market Portfolio, ktorú pripravila asociácia Efma v spolupráci s Mastercard.