Novinky v DPH v roku 2023 Novela zákona o DPH (rok 2023-2024) (novela č. 516/2022 Z. z.) - Pastierik, Vladimír
NR SR (www.nrsr.sk; parlamentná tlač 1122) schválila novelu zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z.n.p. s účinnosťou v roku 2023 a 2024. Ďalej uvádzame vybrané témy schválených zmien; v praxi je potrebné používať úpné znenie zákona o DPH po jeho uverejnení v Zbierke zákonov SR (www.slovlex.sk).