Aspekty marketingové komunikace generace Z - Hes, Aleš
Nové digitálne médiá v súčasnej dobe predstavujú nový smer životného štýlu najme u mladej generácie. Žiadne odvetvie sa dnes neobíde bez riadiacich zložiek v prostredí informačných systémov a s veľkou prevahou ovplyvňujú ako pracovnú, tak aj mentálnu sféru celej spoločnosti. Najviac je tento vplyv zaznamenaný a skúmaný u mladej generácie a to hlavne generácie Z. Ide o generáciu, ktorá najviac priťahuje pozornosť sociológov a psychológov.