Specifika marketingové komunikace robotů - Šmíra, Miroslav
Spoločnosť Rob4Job dodáva robotické pracoviská a integruje robotov rôznych typov a výrobcov. Od svojho založenia pred šiestimi rokmi je charakterizovaná moderným prístupom k využitiu robotov v oblasti premyslu a služieb. Ako jedna z prvých spoločností v ČR začala využívať aj nastupujúcu radu kolaboratívnych robotov. Oblasti úspešnej a nefunkčnej marketingovej komunikácie robotov.